söndag 26 februari 2012

Vem kör vad 2012 i rallyskogen? - Philip Haag



Namn: Philip Haag

Klubb: Kullings MS

Bästa minnet ifrån 2011: Vinsten i Götenerundan i VOC-B och andra platsen i sista Sverigeserie tävlingen i Eskilstuna då vi jag och Anton Suontausta följdes åt hela rallyt igenom och åkte på tiondelen lika fram tills de sista två sträckorna då rykte iväg lite och slog mig med ca 3 sek.

Sämsta minnet ifrån 2011: Limas deltävling i Sverigeserien, lite komisk historia, men det är sånt som händer alla, nästan alla. Det började på SS1, då hade startnumret före oss, den glade skånepågen Ola Wingren rullat sin Volvo 740 ett par kilometer in, vi fick hoppa ur bilen, ut och hjälpa honom på fyra hjul igen och sedan iväg , finns på film på youtube, redan här var tävlingen körd för vår del egentligen.

Vidare mot SS2, revansch sugna som bara den, vad händer då, jo ca 5 km in på denna, så har Wingren, rätt så skapligt, skrotat bilen och blockerar vägen igen, rull gardin ner för oss och måttligt glada då vi hade bra tempo i oss. Sedan avslutade vi dagen med att "tokstålle" köra på SS3, och placerade bilen i en rätt hög snövall där vi fick stå ett tag och titta ut över fjället innan hjälp kom. Innan dess försökte vi börja skotta, men när våran ena spada bröts av på mitten så hade vi bara en kvar, så då var det inte så roligt längre.
Detta var alltså vårat äventyr i Lima 2011.

Vad kommer ni att köra 2012: 2012 kommer jag köra...
Citroën C2R2 Max. ca 190 hk, 1030 kg.
Satsar på Junior SM.

Blir det bilbyte/klassbyte eller fortsätter ni i samma: Ny klass och ny bil och ett nytt sätt att köra på , framhjulsdrivet.Vi tar 2012 som ett läroår och försöker att hitta fart och tempo under året, och hitta rätt i inställningarna med bilen, där vi har mycket jobb kvar.

Vad har ni för mål med 2012: Målet är att köra JSM och att närma mig de duktiga JSM åkarna allt mer ju mer erfarenhet vi får i nya bilen.

Hemsida: www.phrallyteam.dinstudio.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar